Informatie Air-Vision heeft sinds 28 aug. 2014 een RPAS Bedrijfsontheffing en sinds 22 sept.2015 een volwaardig ROC (RPAS Operator Certificate).

Begin 2019 hebben wij ons handboek volledig herschreven en daardoor nu een ROC 2/2015v6 in bezit, waarbij we alle drone-operaties kunnen en mogen uitvoeren. 

Het ROC van Air-Vision voorziet er in dat er met speciale ontheffingen en maatregelen dichter bij gebouwen en objecten kan worden gevlogen dan andere operators. 

Ook voorziet het ROC in de mogelijkheid om onder voorwaarden binnen de CTR’s van, zowel militaire als civiele luchthavens, te vliegen.

Met onze partnerbedrijven binnen de Eurodronegroup beschikken we over diverse piloten, cameramensen en een veelvoud aan operationele machines voor een breed scala aan opdrachten. 

Om continuïteit te garanderen hebben we altijd meerdere gelijkwaardige drones bij ons en beschikken we over zoveel accu’s en laadcapaciteit dat er continue gevlogen kan worden. 

Omdat wij denken vanuit onze professie “Beeld” heeft u aan ons een partner die inzicht heeft in hoe dat beeld gemaakt moet worden en niet het vliegen als doel stelt.

Website by Tomston